Vandsektoren forlanger professionelle leverandører

Rentvandsbeholdere af rustfrit stål er den ideelle løsning til at sikre fuld drikkevandssikkerhed.  

På et nyt vandværk kan rentvandstanken med fordel udføres fritstående inde i vandværksbygningen. Denne løsning understøtter høj drikkevandssikkerhed og giver en række konkrete fordele i forhold til traditionelle rentvandstanke i beton under jorden.

Udendørsopstilling i forbindelse med eksisterende vandværk er også muligt. Tankene kan leveres som totalløsning med fundament, isolering og beklædning samt instrumentering.

Ombygning af eksisterende store beton rentvandstanke med opførsel af indvendige rustfrie ståltanke med hensyntagen til søjler etc. kan også løses. Dette sikrer genbrug af eksisterende løsninger.    

 

Vores 30 års erfaring med fremstilling af tanke gør os i stand til at tænke ud af boksen og lave specialdesignede løsninger.  Det gør os også i stand til både at rådgive om – og varetage hele processen fra start til slut.

Vi kan producere vandrette eller lodrette syrefaste rustfrie tanke, som er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker med hensyn til størrelse og rustfrie materialekvaliteter. Mindre rustfrie beholdere op til Ø 4.850 mm kan leveres færdige fra fabrik, mens større stationære rustfrie tanke produceres som byggesæt og færdigmonteres på stedet. 

Skurglas og integreret belysning samt tilhørende brugerplatforme kan leveres som integrerende dele af projektet.

Læs mere om vores rustfrie tankprodukter her: Referencer
Vandforsyning