Industrien er en stor aftager af vores lagertanke

F.W. Rørteknik producerer et bredt spektrum af lagertanke i carbon- eller rustfrie stålkvaliteter til opbevaring af produkter indenfor energi- og miljø-sektoren, olie- og råvareoplag, vandforsyninger, fiske- og foderindustrier, biogas, proces- og kemikalieindustri m.m.

Vi har samlet over 30 års verdensomspændende erfaring og arbejde med mange forskellige typer produkttanke og industrianlæg. Dermed har vi opbygget et bredt branchekendskab og kan rådgive til at vælge den løsning, der netop passer bedst til jeres behov.  

Størrelserne af projekterne kan variere fra individuelle tanke til større tankanlæg projekter med hensyntagen til ekstremt vejrlig og/eller specielle geografiske forhold.

Tankene on site/ på stedet monteres med vores specialfremstillede løfteudstyr. Afhængig af lokation kan mindre tanke fremstilles på vores eget værksted eller midlertidige byggepladser, og leveres fuldt operationelle på stedet.

Tankene kan produceres iht. relevante standarder som Eurocode 3, EN 14015, og API 650 samt lokale specifikke standarder og krav.  

Vi hjælper gerne med budgettering, optimering af tekniske løsninger eller sammenligning af alternativer.

Få mere at vide om vores lagertanke her:

Få mere at vide om vores totalentreprise projekter her:

 Referencer
Industri